tisdag 20 april 2010

Hur ska det gå till?

Vi har några veckor på oss att planera, eller 53 dagar enligt Fifas nedräknare. Lite priser och utlottning vore kul tycker jag, jag bidrar med minst ett pris. Den som bidrar med pris skickar till vinnaren?

Angående projekt så softar vi väl lite och planerar våra egna, och eftersom de tar olika tid och kräver olika uppmärksamhet, så kanske det är mest rättvist att alla som är med och får ihop minst ett FO får en lott? Eller ska vi köra en lott för varje FO, och säga max tre lotter? Vad tycker ni?

För att svara på lite frågor som dök upp:

Virkning faller väl in under fotbollsstickning, protestera annars!
Fotbollsstickning pågår under hela VM, läs mer om VM här.

Jag ska snart börja sända ut invitationer!

/janette

14 kommentarer:

 1. Jag blir med om jag kan skippa delen "titta på fotboll". Jag mailar dig :-)

  SvaraRadera
 2. Fotboll funkar utmärkt som bakgrundsljud till stickningen, det låter lite och kräver ingen koncentration =) Och så blir sambon glad om han får sällskap i tv-soffan.

  Hurra vad roligt det ska bli!

  SvaraRadera
 3. Det där med fotboll är sekundärt även för mig.
  Fotbollsstickning däremot - yes please!

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig varit med om något sådant här tidigare och vet inte hur det går till - men visst - jag vill vara med! Och precis som tidigare inlägg så lär jag vara mer koncentrerad på stickning (eller virkning?) än fotboll... :-)

  SvaraRadera
 5. Fotbollsstickning är superbra. Det räcker för mig att sticka i soffan och anses som en fotbollsnörd eftersom ingen annan i familjen är så värst intresserad. =)

  SvaraRadera
 6. Nu måste jag bara fundera ut ett lagomt projekt ;)

  Virkning ingår enligt mig.

  SvaraRadera
 7. Jag tänkte köra tre projekt :-) Som det ser ut nu så funderar jag på 1 välgörenhetsproject typ yemenväst eller likn, 1 par sockar och en lyxstickning =)

  SvaraRadera
 8. Jag tänker mig ett litet projekt, pga. begränsad tid. Även fast jag fortfarande inte vet när VM är! Jag kommer inte in på den länkade VM-sidan, för många script för min stenåldersdator...

  SvaraRadera
 9. Garntrollet (igen)21 april 2010 00:03

  Ps. Någon som kan göra en liten logga/clip art man kan tex. på sin blogg? Jag såg direkt framför mig två händer som stickar, fast en fotboll istället för ett garnnystan :-) Om ni förstår hur jag tänkte...

  SvaraRadera
 10. Det börjar först 11 juni och håller på en sådär tre veckor. Logga kommer, jag har tänkt liknande och bollen är utsedd ;-)

  SvaraRadera
 11. Garntrollet (igen)21 april 2010 01:26

  Tack! Då vet jag när det drar igång :-)

  Spännande med loggan! :-)

  SvaraRadera
 12. Kan ni gå igenom mer från grunden vad det här går ut på? Jag har aldrig provat på något liknande, så även saker som ni andra tar för givet är helt nytt för mig.
  Ska man enbart jobba med nya projekt under perioden? Vad ska man tänka på?

  SvaraRadera
 13. Det här ska bli skoj! Vad jag ska sticka på får jag fundera på. Kanske göra färdigt ett UFO? Bild före och bild efter bör man väl då visa.

  SvaraRadera
 14. Jag sitter och funderar på om ett färdigt projekt innebär att "göra mål" snarare än att vinna matchen! Systemet med lotter per mål tycker jag låter fantastiskt, men det kanske måste finnas något slags "medel-mål" så att någon inte får 38 lotter på att sticka/virka grytlappar och babysockor? Svårt val... Jag vill ju göra Ett Stort projekt...
  Kanske kan ett par strumpor vara att vinna med 2-0, en hel tröja med 4-0... Nej, nu blev det för krångligt igen. Jag litar på att Janette kommer med en grym lott-plan senare. Jag ställer upp med ett pris!

  SvaraRadera