fredag 14 maj 2010

14 pris!!

Nu har jag lagt till anmälda prisgivare och på begäran, en countdown =)

14 pris och 27 dar kvar!!!

WOOOHOOO =)

torsdag 13 maj 2010

Räkna-ner-manick

Kan man inte lägga till en liten räknare på hur många dagar de är kvar?

onsdag 12 maj 2010

Hej hej!

Då ska jag också testa att lägga till ett inlägg. Vad ska man hitta på och sticka till VM i fotbollsstickning då? Jag har så många UFO:n nu att jag får nog bli tvungen att ta ett par av dem. Jag vill iallafall sticka något nytt. Det blir nog en sjal i vanlig ordning. Annars har jag en Pippitröja i modell mycket liten som behöver framstycke och ärm. Ska man meddela innan vad man ska ta eller hur funkar det?

Detta ska bli kul! Lycka till allihopa!

HandMade

Vilket lag hoppas ni ska vinna VM:et?

Nu när Sverige inte är med ( för det är de väl inte..?): vilket lag hoppas ni kommer att vinna hela klabbet?

Jag brukar ändå inte hålla på Sverige :-) men i år vet jag inte vilka mina favoriter kommer att vara.

Jag är med!

Detta låter kul.
Jag tittar mycket på fotboll på TV.
Nu tänker jag ta tag i några UFOn.
Ska bli intressant att se vad ni andra gör.

Jag finns också här

Hej

Jag kan också skriva inlägg. Jag är en 33-årig stickerska och allpysslerska som ofta och gärna tar på mig mer projekt än jag har tid med. Får ofta frågan av min kära make när jag kommer hem med nytt garn eller annat pyssel: När ska du använda det då?

Jag är inte helt fotbollsfrälst även om det är kul att sitta på läktaren varma sköna dagar när det är bra tryck på stadion, men det kan ju som sagt vara en god förevändning att få ha lite samvaro i soffan och bra med sticktid. :)

Jag ska nog kunna gräva fram lite UFOn att ha med och även lite nya små projekt. Har garn hemma för ett större också men det kommer jag inte hinna göra klart under VM ändå eftersom jag jobbar heltid och pendlar 9 mil enkel resa, och har två små barn... Men jag ska göra vad jag kan. Min blogg finns med till höger men är löjligt dåligt uppdaterad... Får se om jag orkar ta mig i kragen och göra något åt den.

tisdag 11 maj 2010

Till Janette

Jo, jag har fått en inbjudan och kan därmed skiva inlägg :-)

Garntrollet

Saknar Zlatan

gör jag INTE. Men däremot HENKE.

Upprop


Kära fotbolls-vänner. Det tar sån tid att leta igenom kommentarer och mail vilka det nu var som kunde tänka sig att ge ett pris. Många har jag koll på, men skulle ni för säkerhets skull vilja vara super-söta och lämna en kommentar igen till detta inlägg, så listar jag er i höger-kanten?

Priser kör vi för att få lite extra fotbolls-fest. Det kan vara garn eller något annat stickningsrelaterat, eller varför inte något man gjort själv? Förslag har kommit om att priserna ska vara hemliga så prisgivaren får en möjlighet att anpassa priset till vinnaren. Låter najs va? Och inga pretto-grejjer nu folks! Vi snackar fortfarande fotboll ;-)

Jag har länkat till bloggar oxå i högerkanten. Är det ngn som uteblivit, startat ny blogg eller vill ändra något så säg till. Jag _kan_ ha gjort fel med :-) Kategorierna är oxå uppstolpade, och använd gärna de taggarna till era inlägg när ni gör inlägg!

Nu börjar det närma sig! Vad säger ni, kommer ni sakna Slatan?

/J

EDIT: bra att vm-generalen kan stava till ZLATAN va? =D