torsdag 22 april 2010

Inför VM 2006


stickade jag dessa sockar. Av Coats fick jag tillstånd att göra en översättning till svenska av det tyska mönstret. Den finns här . (Längst ner på sidan.) Då var jag nybörjare med strumpstickning så de blev lite stora, men de hänger med fortfarande.

Länkbild

logo eller knapp eller vad det nu kallas. jag kände mig heeeelt oinspirerad idag men insåg att den måste upp, även om det är 49 dagar kvar =)
Någon annan får GÄRNA lägga ett bättre förslag! Det skulle vara roligt! Om inte så har vi en modell nu iaf =) (gäller även headern)

/janette

tisdag 20 april 2010

Hur ska det gå till?

Vi har några veckor på oss att planera, eller 53 dagar enligt Fifas nedräknare. Lite priser och utlottning vore kul tycker jag, jag bidrar med minst ett pris. Den som bidrar med pris skickar till vinnaren?

Angående projekt så softar vi väl lite och planerar våra egna, och eftersom de tar olika tid och kräver olika uppmärksamhet, så kanske det är mest rättvist att alla som är med och får ihop minst ett FO får en lott? Eller ska vi köra en lott för varje FO, och säga max tre lotter? Vad tycker ni?

För att svara på lite frågor som dök upp:

Virkning faller väl in under fotbollsstickning, protestera annars!
Fotbollsstickning pågår under hela VM, läs mer om VM här.

Jag ska snart börja sända ut invitationer!

/janette

Välkomna!

Välkommen till VM i fotbollsstickning!

Här stickar vi till VM i fotboll i Sydafrika 2010. Vill du deltaga så maila fishbonette att gmail punkt com så får du en inbjudan. Du är givetvis välkommen att följa bloggen oxå, utan att deltaga.

Hejja världen!

/Janette