onsdag 12 maj 2010

Jag finns också här

Hej

Jag kan också skriva inlägg. Jag är en 33-årig stickerska och allpysslerska som ofta och gärna tar på mig mer projekt än jag har tid med. Får ofta frågan av min kära make när jag kommer hem med nytt garn eller annat pyssel: När ska du använda det då?

Jag är inte helt fotbollsfrälst även om det är kul att sitta på läktaren varma sköna dagar när det är bra tryck på stadion, men det kan ju som sagt vara en god förevändning att få ha lite samvaro i soffan och bra med sticktid. :)

Jag ska nog kunna gräva fram lite UFOn att ha med och även lite nya små projekt. Har garn hemma för ett större också men det kommer jag inte hinna göra klart under VM ändå eftersom jag jobbar heltid och pendlar 9 mil enkel resa, och har två små barn... Men jag ska göra vad jag kan. Min blogg finns med till höger men är löjligt dåligt uppdaterad... Får se om jag orkar ta mig i kragen och göra något åt den.

2 kommentarer:

  1. Välkommen hit! Ska bli kul att se allas UFOn =)

    SvaraRadera
  2. Under stora delar av fotbolls-VM kommer jag också att jobba heltid och pendla långt (13 mil enkel väg). Jag tänker mig att jag på hemvägen kommer få gott om tid (2 timmar per dag) till att sticka på mina projekt! Vägen till jobbet kommer helt och hållet ägnas till sömn! :-)

    SvaraRadera