onsdag 28 april 2010

Stickhjälpen

Jag har sedan tidigare bestämt att ett av mina projekt kommer bli ett välgörenhetsprojekt av ngt slag, och nu har jag bestämt mig.

Stickhjälpen kommer få ett bidrag, i dagsläget ser det ut att bli en barntröja.

Hoppas det kan inspirera någon mer, kanske gör vi en gemensam sändning? =)

Hur går det för er då? Lurar ni på ideer? Själv spinner jag på mer garn inför min lyx-stickning. Tredje stickningen ska bli ett par sockar, och vi vet ju alla redan vilka ;-)

/janette

2 kommentarer:

  1. Stickhjälpen låter som en jättebra grej, helt nytt för mig är det.

    Jag måste säga att när jag såg Janettes fotbollssockor så kände jag suget efter att också sticka något fotbollsrelaterat. Hmm. Jag får se vad som poppar upp för idéer.

    SvaraRadera
  2. Hej! Så är jag med i VM i fotbollsstickning trots att sporten inte attraherar mig det mninsta vilket stickningen gör ;-). Efter lite tankearbete har jag bestämt mig för att i kategorin Stickhjälpen jobba med mina ufon. Dessa kommer jag att behålla sjlälv - istället blir mitt bidrag att starta en blogg om ett nytt hjälpprojekt som är en liten bäck intill det stora projektet. Mer om detta kommer alldeles snart ... jag har lite att lära och fixa. Kul att vara med! OS och friidrottsVM-stickningarna var ju helt sanslöst roliga! Heja oss! Och jag tror jag ska heja på Danmark .. för vi blev tydligen utputtade av dem och då känns det bättre om de går långt i VM!

    SvaraRadera