söndag 20 juni 2010

Nu är Team-Alex igång =)

Mama Janes, fick sätta sig på avbytarbänken & lämna plats åt Lohengrin: http://www.ravelry.com/patterns/library/lohengrin. Stickar dessa i Colinette Jitternug, färg: Salty Dog & stickor: 2,25.
Igår när vi stod & väntade på att få se Kronprinsessparet önskade jag verkligen att jag hade haft Lohengrin klara =) De blåste & såg ut att bli regn, men som tur var så gav molnen med sig & med Kronprinsessparet så kom solen :-)

Hjälp önskas:
Om någon vet hur man stickar M1p så är jag tacksam för hjälp =)
"make 1 knit wise by picking up the strand in between the stitch just worked and the next stitch and purling into the back of this tread"
Som jag tror så ska jag öka en maska genom att plocka upp & sticka den avigt - men får inte till de med "into the back of this tread" - all hjälp mottages tacksamt :-)Ishbel, http://ysolda.com/store/accessories/ishbel/ har fått stanna på planen - hon var stark under uppvärmningen när jag nystade till Bröllopskonserten. Stickas i Malabrigo Lace, färg: Purple Magic och stickor 4,0 mm. Kunde inte med att fota Ishbel ensam, utan hon får hänga med tygkassen och den underbara stickpåsen av Anna: http://www.stickfrossa.se/ - hänget som är turkos-prickigt lyser upp på fotot - men de är verkligen underbara saker tillsammans =)


Nu väntar mera stickning på Ishbel i soffan.. Tjing!

2 kommentarer:

  1. Du ska sticka den avigt i bakre maskbågen. :)

    SvaraRadera
  2. Knit a Little
    Ja, så översätter jag de med, men när jag väl är där känns de inte helt rätt. Men de kanske är så att de som inte känns rätt nu, kommer att vara perfa när de kommer mera på plats =)

    SvaraRadera