måndag 5 juli 2010

Hoppar av Stickhjälpen...

..har dykt upp lite grejer, som gör att jag hoppar av den grenen och istället försöker koncentrera mig på kategorin: Övrigt! Där jag stickar diskdukar (disktrasor). Skrev tidigare att jag siktar in mig på 15, men vi får se..

Lite mycket nu att hålla på med här hemma. Dels en del som händer i företaget just nu, morfar som är sjuk i leukemi, och vi vet inte riktigt hur länge han har kvar. Men han är seg o kämpar på, trots att han har valt att inte få nån behandling. Och tidigare, för lite över 1 ½ månad sen, så somnade sambons mormor in, efter en tuff kamp mot bukspottskörtelcancer. Hon ville inte heller ha nån behandling, och skulle inte ha orkat med någon heller när hon hade en massa andra krämpor med.

Så jag känner att jag enbart koncentrerar mig på kategorin Övrigt..

Himlars så roligt det är o läsa denna blogg, alla gör så fina grejer. :)
Kanonbra jobbat!

Heja heja! :P

2 kommentarer:

  1. Stickning ska ju vara avkoppling och ingen press! Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. Nej precis... Annars är det ju avkoppling för mig, när jag nästan grejar varje dag. Men just nu när det kom tillbaka lite psykiskt, usch. Nå jag ska iaf göra lite mer diskdukar, så det blir lite balsam för själen. :) Ska även jobba på sommarmarknaden här i Pajala, och sälja från min webbutik... Kram

    SvaraRadera