fredag 18 juni 2010

Annis på g

Igår tog det fart! Vi har fortfarande ingen TV sedan blixten slog ner i vår antenn för några veckor sedan, men med Mexico-Frankrike på SVTplay igår kom jag äntligen in i stickningsrytmen igen. Den har saknats ett tag. Jag har i alla fall mer rytm än vad Frankrike hade... jisses.

I en av nupparna på Annis bröt jag stickan härom dagen, och fick lämna planen ett tag i jakt på en ny, men när väl alla nuppar var gjorda går den här sjalen Fort framåt. (Det är 145 nuppar på sjalen) Pendeltågstid var bra för nupp-stickande, och nu behöver jag nog bara ett par VM-matcher på SVTplay till för att få klart den!

4 kommentarer:

 1. Vist går den fort! Riktigt rolig är den också!

  SvaraRadera
 2. Nuppar är sega, men så otroligt fina sen! Jag älskar min swallowtail, och särskilt nupparna. Heter det förresten nuppar? ;) Längtar i alla fall tills jag drar igång med min Annis.

  SvaraRadera
 3. Nuppar (Jag vet inte vad de heter på svenska. Vi fnissade en del åt mitt "nuppande" på WWKIPD) är toppenfina, men jag kommer nog undvika att göra fler i silketweed...

  SvaraRadera
 4. Åhå, stickar du i det? Jag gillar det garnet men det kan ju vara rätt strävt. Kan tänka mig att Annis blir finfin dock :)

  SvaraRadera