tisdag 15 juni 2010

En "Nying" till...

Hej på er allihopa, här kommer ytterligare en lite sen anmälan, denna gången från en stickande helt ointresserad fotbollsnovis. Dock har min annars ishockydiggande Gube helt plötsligt börjat intressera sig för fotboll, så här sitter jag nu och stickar till detta djävra ylande som strömmar ut ur tv-högtalarna numera... Så när jag hittade denna roliga bloggen då tänkte jag att äntligen kan jag också få lite extra krydda till mitt så kallade "fotbolls-tittande" (läs fotbolls-lidande...)  ;-)


Tänkte börja med ett projekt i grenen "Shalar" som jag började på bara lite strax före Vm-starten, en Haruni i Yllets lingarn den fantastiska färgen Mandarin. Lite hård att sticka, men av tidigare erfarenhet av linshal så vet jag att det kommer att bli en helt underbar sommarshal när den blivit färdig.


Sedan tänkte jag jobba lite på ett specialprojekt, variant nr 2. Denna krage (förresten, vad hände med bilden..?) ska jag försöka göra i lite tunnare alpakagarn och så ska jag skippa polokragen (har inget mönster att sticka efter, utan en bild och en förlaga). Skulle nog kunna kvala in som "Småvarmt" tror jag.
Detta är ett rent experiment, så det ska bli lite spännande att se vad det blir tillslut...

Sedan är det nog stor risk för att det kan bli nån mudd eller liknande, om jag har tur, kanske nån sjal till, tja vi får väl se vart det hela landar nån stans...

Väl mött alla härliga sticktokiga...
Hälsningar från Christina, Bonnakäringen...
(som tillslut kanske lär sig något om fotboll...)

1 kommentar: