söndag 13 juni 2010

Upplagt

Till slut efter avslutad student och firad födelsedag kunde jag sjunka ner i fåtöljen och lägga upp till min Ingenue (ravelry-länk) som är mitt första vm-stickningsprojekt. Jag stickar i svart lingarn med stickor tre och längtar efter att få en vacker tröja att använda ev. svala sommarkvällar i Provence. Annars får jag väl vänta till hösten.
Jag har lagt upp med en variant av provisional cast on eller virkad uppläggning som jag brukar kalla den. Kragen ska vikas dubbel och på Ravelry läste jag om flera som gjort så här och stickat ihop kragen dubbel för att slippa sy ihop på slutet. 
När och om jag blir klar med den här innan VM är slut kommer jag att sticka klart några UFO:n som ligger i diverse lådor och korgar. 

Du som bor i eller i närheten av Göteborg får gärna komma på stickcafé på Centralen. Vi har träffats några gånger tidigare och jag hittade på det här för att få lite sällskap när jag ändå tillbringar dryga timmen på centralen i väntan på flygbussen som tar mig mot Provence. 
Vi träffas ca 17.45 på café Le Croissant som ligger nära övergången mot Nils Ericsonterminalen, sedan stickar vi till ca. 19.00 då jag ger mig av mot flygplatsen. 
Välkommen!!

2 kommentarer:

  1. Läcker tröja! Kul idé att väva ihop dötid med att träffas så där apropå och sticka ihop. Eg skulle det finnas en hemsida "spontanta stickträffar" (inkl välplanerade). Maken har en sådan sajt med sina mc-gubbar där de annonserar när de ska göra lite enklare arrangemang eller träffar med andra enduronördar.

    SvaraRadera
  2. Vilken bra idé med en hemsida med spontana stickträffa och planerade... Det kanske vi ska fixa till. = lika med någon. =)
    Är det någon som känner någon??

    SvaraRadera