tisdag 8 juni 2010

Hasta la victoria siempre, eller åtminstone Fotbolls-VM 2010...

Är inte ett dugg avundsjuk på alla er som har ledigt redan från helgen. Nehej då, inte alls!

Själv fortsätter jag att slita för rikets bästa ett par veckor till och har därför kapat ambitionerna lite. Slutspurt på jobbet inför semestern är inte hälsosamt att kombinera med högtflygande stickambitioner...
Nåväl, en Haruni ska det väl ändå kunna bli. En i mjukaste, rosa silke/alpaca från Chili Gredelin.
Och så vore det väldigt skönt att bli av med en för länge sedan påbörjad linkofta som tar plats långt in i garnskåpet. Den har legat orörd efter att jag frångått originaltanken alltför mycket och idéerna sinade när jag kom till framstyckena. Lin är skönt på sommaren och kanske kan några schyssta frisparkar vara det som får inspirationen att flöda på nytt..?  

Stickhjälpa vill jag också, men nöjer mig med att sy i knappar på en tunika som var för liten för dottern när den väl var ihopsydd. Kanske inte duger för en lott, men någon kan i alla fall ha nytta av den!

Analyser och spekulationer har det varit nära nog outhärdligt gott om i media på sistone. Gårdagens Sportnytt fick mig att förstå att Spanien kan vara något att heja på om man vill se ett schysst resultat, så jag klämmer i med ett: VIVA ESPANA!

2 kommentarer:

  1. Jag är inte heller ledig än utan jobbar fram till i början av juli och då ska jag ögonopereras så vi får väl se hur mycket det blir. :)

    SvaraRadera
  2. Det låter som stickhjälp/ufo och om jag får vara med och rösta tycker jag att en gåva till stickhjälpen visst är värd en lott. Blogga den sen med brasklapp så avgör vi då!

    SvaraRadera