lördag 12 juni 2010

Liten start

Jag har håglöst börjat med sjalen.Och många tveksamheter finns. Kantmaskorna blir gigantiska eftersom jag stickar så löst. Så nu vet jag inte om jag ska fortsätta och se hur det blir eller leta efter ett annat mönster.

4 kommentarer:

 1. Jisses vilket projekt! Undrar om jag hade klarat detta ... förstår inte riktigt hur det ska bli. Om du inte har stickat mycket med 4 stickor så här tror jag att dina kantmaskor kommer att bli mindre ju mer du tränar. Men jag är kass på strumpstickning (vilket detta påminner om) ... mina stickor far alltid åt alla håll och kanter ;-). Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Hej, är det pärlor du har satt dit med jämna mellanrum? Jag tycker det ser ut att bli fantastiskt fint! Garn?

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentarerna! :-) Jag har gått över till rundsticka, nu när stickningen har blivit lite större, så då blir det inte några kantmaskor. Jag kollade lite på Ravelry hur andras sjal såg ut, men de flesta stickar i tjockare garn, så då blir omslagen inte så stora. Det omslagen i början av varje "sticka" som blivit bautastora.

  Garnet är cashmere/viscose (40/60) från Colourmart.com. Jag kände att jag inte ville sticka i ull under sommaren. Ja, det är vita pärlor (storlek 8/0) och de är med i beskrivningen, fast de inte syns så mycket när man har tjockare garn. Dessutom så valde jag bort "bobble" och har satt pärlor även där bubblan skulle vara.

  Jag hörde att Glenn Strömberg tror att Argentina kommer att vinna VM:et, så då håller jag på dem. I like Glenn :-)

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas att du blir nöjd! Annars ska du riva upp och starta på något nytt. Lycka till!

  SvaraRadera